Departe

Sunt prea departe dar tot îți simt bătăile inimii… Mi-e atât de dor de tine.

Am zis să încercăm ceva, să ne scoată din rutină. Totul a început cu o propunere din partea lui, într-o noapte târzie, când mi-am pus un pahar de vin. Lui nu i-am pus pentru că ațipise și sincer, voiam să adoarmă pentru că deja mă omorâse în noaptea aia. Nu am crezut că o să fiu atât de extenuată încât să am nevoie de o perfuzie cu glucoză.

Eram pe balcon. După ce mi-am pus vin în pahar, mi-am aprins o țigară. Ascultam o melodie pe YouTube și mă gândeam să îmi pun un film pe Netflix. La un moment dat am simțit ceva rece pe sânii mei. Nici nu am realizat când a ajuns lângă mine și deja eram cu totul cuprinsă de el. Palmele lui îmi masau sânii, gura lui era pe gâtul meu și eu eram moartă… După el.

Și aici a început propunerea : Hai să mergem într-o vacanță, câteva zile. Te mai relaxezi și tu. Muncești prea mult și ești cam irascibilă în ultima vreme. Nu, nu te las să alegi. Știu deja unde vrei. Istanbul. Vom merge acolo și te voi lăsa să flirtezi cu toți turcii ăia nenorociți și după să ți-o trag ca un nebun, gelos… Ce spui?

Nu știam ce să zic. Eram total fără cuvinte. Ideea mă încânta fără doar și poate. Dar nu voiam să flirtez cu turcii, când el era tot ce îmi doream.

În fine. După mai multe discuții, a venit ziua în care am ajuns în Istanbul. Ne-am cazat într-un hotel chiar lângă Moscheea Albastră, de fapt, erau aproape toate atracțiile turistice din Istanbulul vechi. Știa foarte bine cum să mă înnebunească de tot.

Am dormit câteva ore. Mă simțeam extenuată. Când m-am trezit, am văzut pe noptieră un pahar de vin și un pachet de țigări. El nu era. La naiba. Oare am devenit alcoolică și obsedată de el? Am făcut un duș și am ieșit pe balcon cu paharul de vin. Am făcut câteva selfie-uri, poze, am fumat două țigări, apoi m-am trezit cu el lângă mine. Doamne…era minunat! Mă excita doar cât îl priveam. A început să îmi sărute picioarele, fiind așezat în genunchi în fața mea. Mi-a prins cu o mână cordonul de la halat și mi l-a dat jos… Palmele lui erau peste tot și limba urca pe coapsele mele, până a ajuns pe șolduri. M-a privit cu ochii lui de maniac și apoi și-a băgat limba între picioarele mele, până au început să îmi tremure. Mereu îl doream ca naiba dar atunci, parcă era ceva altfel. Ori era de vină peisajul, atmosfera, ritmurile orientale, ori eu eram din ce în ce mai dependentă de el. Mi-a sărutat fiecare bucățică din corp, sânii, mi-a mușcat sfârcurile și apoi a intrat în mine. A intrat ca un nebun și a rămas câteva momente, în care am crezut că timpul s-a oprit… Eram mereu în extaz lângă el. Se mișca în mine ușor și mă săruta pasional, în timp ce îmi mângâia fața și îmi spunea că mă iubește, apoi mărea ritmul și simțeam că mă rupe. Mă penetra ca un nebun și imi băga degetele în gură, apoi le lingea câte unul, pe rând și avea iar privirea de maniac. Doamne, mă înnebunea privirea aia. Mă termina, motiv pentru care începusem să tremur, să am spasme, să mor. El mi-a pus o palmă pe gură, să îmi antifoneze urletele, timp în care continua să mă pătrundă iar eu să… mor. Să mor încontinuu.

Am făcut duș împreună, timp în care am mai avut orgasm de două ori, apoi mi-a arătat rochia pe care mi-a cumpărat-o. Mi-a dat o oră de întâlnire în seara aia, într-un club din oraș și mi-a zis să mă prefac că nu îl cunosc și să fac ce vreau. Adică, dacă îmi cade cu tronc vreun turc, să trec la acțiune. Nu puteam să îmi imaginez asta. Mai ales să mi-l imaginez pe el cu vreo altă femeie. Deja, începeam să o iau razna. Ok. Vrei jocuri?! Hai să ne jucăm!

M-am pregătit și am plecat cu un taxi. Am intrat în clubul respectiv și am tras o privire de ansamblu. Un bărbat mi-a atras atenția. Era înalt, brunet, cu barba bine conturată, bine făcut, elegant. Era sexi. Nu-mi puteam lua ochii de la el. Am mers la bar și am cerut ceva de băut, ceva cu alcool. Trebuia să îmi domolesc pornirile. Când am sorbit prima înghițitură, a apărut lângă mine. Mi-am zis că poate cedez prea ușor. Poate că așa era dar nu mă puteam abține. Deja aveam chiloții umezi. După câteva băuturi, eram cu el într-un taxi. Mi-am închis telefonul, să nu fiu deloc deranjată. Dacă tot aveam verde la jocuri, așa să fie.

Am intrat în camera de hotel și eram aproape dezbrăcată. Încă de pe hol a început să îmi deschidă fermoarul de la rochie și să mă sărute flămând. Nu a mai avut răbdare și mi-a rupt bretelele. Gura lui punea stăpânire pe corpul meu și îmi stârnea mii de fiori. Aș fi vrut să opresc timpul în loc, să trăiesc o veșnicie acel moment. Doar acel moment, fără nimic altceva și nimeni altcineva. M-a luat în brațe și m-a aruncat în pat. În câteva secunde a aruncat toate hainele de pe el. Era perfect! Și perfect e foarte puțin spus. Corpul lui bine lucrat era desprins din Rai. Era bun, mare și penisul lui stătea drept și doritor. Am început să mă mângâi, să îmi bag un deget în umezeala de nedescris, apoi l-am lins, privindu-l fix în ochi. Mi-a spus să continui așa. A început și el să îl frece, privindu-mă. Imaginea asta mă extazia. Nu a mai suportat mult. M-a întors cu fața în jos, mi-a pus o pernă sub bazin, ridicându-mi fundul. A atins capul fierbinte de labiile mele și apoi m-a penetrat în forță. M-a prins de șolduri și se mișca haotic. Era o plăcere dureroasă sau o durere plăcută. Nu știam cum să o cataloghez. Dar ce știu cu siguranță e că, era bine ca naiba!!!

Mi-a băgat o mână în păr și mi-a tras capul pe spate, cu cealaltă palmă acoperindu-mi gura. I-am zis că sunt aproape de orgasm și poate să termine în mine. După câteva secunde, am simțit șiroaie fierbinți în mine și sunetele scoase de el, m-au înnebunit de tot. Am rămas momente, ce păreau eterne, nemișcați, auzindu-se respirațiile noastre sacadate. Mi-a zis că mă așteaptă în cadă. Am luat o sticlă de vin, 2 pahare și am intrat lângă el.

– Cred că sunt dependentă…

– De???

– De vin… De vin cu tine, vin la tine… De tine, tot!

– Ți-am dat ocazia să îți faci de cap în noaptea asta și tu ai ajuns tot cu mine în pat.

– Te-aș alege încă de o mie de ori, dintr-o mie de bărbați. Dar tu chiar ești nebun. Pentru ce ai mai închiriat o cameră în alt hotel?

– Vreau să te fut în fiecare hotel din afurisitul ăsta de oraș, după care ești înnebunită. Vreau ca atunci când auzi „Istanbul”, să te ducă gândul la 1001 de nopți în care am făcut sex, dragoste, am băut, am râs, ne-am distrat și am făcut planuri pentru următoarele 1001 de nopți.

– Te…

2 gânduri despre “Departe

Lasă un comentariu