Duminică

Nici nu știu cum să încep. Pentru că sunt aici, atentă, la laptop-ul ăsta, să scriu alte chestii decât ceea ce am în cap. Dar tu nu mă lași deloc să mă concentrez. Te învârți pe lângă mine de ceva vreme și mă ispitești ca naiba. Te pui în spatele meu și mă cuprinzi cu brațele, mă săruți pe gât, în ureche, îți bagi mâinile sub bluza mea apoi le cobori la picioare… Ți le freci de coapsele mele și mă prinzi de fund. Mă ridici și mă așezi deasupra ta. Mă apeși peste tine și respiri greu în urechea mea. Doamne… Ce sentimente îmi trezești.

Închid ochii și mă văd într-o poveste fierbinte, de noapte. Mă văd deja goală, cu picioarele ridicate pe umerii tăi, exact pe scaunul pe care mă aflu… Îți simt limba peste tot. Te simt cum mă guști. Îmi tremură picioarele și îți bagi unghiile în coapsele mele, mă tragi mai aproape. Mereu m-ai înnebunit de nu știam pe ce planetă mă aflu. Te sărut atât de pasional, încât aproape că îmi dau drumul de la modul tău de a-mi mușca buzele și a te mișca lângă mine. Cobor între picioarele tale și îți sărut coapsele, genunchii… Îți ling fiecare deget de la picioare și apoi urc înapoi. Îmi las limba să își facă de cap în timp ce ți-o iau în mână și o frec ușor. O simt mare, tare, cum pulsează . Vreau să o simt în gura mea pe toată… Vreau să ți-o ling… Și o iau în gură. Mă joc cu limba pe cap și apoi îmi mulez buzele pe ea. Îmi place cum tremuri. Îmi dau seama că îți place după modul cum mă prinzi de păr și mă apeși să o sug mai tare.

Mă pui pe masă, cu fața în jos. Îmi ridic fundul, cu șoldurile arcuite, sunt pregătită să te primesc tot. Sunt atât de udă, încât aș putea inunda un oraș întreg. Îți bagi o mână în părul meu și îmi apeși capul pe masă, moment în care mă pătrunzi… Ești mare și delicios. Aș putea să simt o eterninate asta. Momentul în care intri și mă umpli. Momentul în care începi să te miști, când devii nebun, obsedat și pierzi controlul. Simt că totul se mișcă în reluare în jurul meu. Doar pe tine te simt real, cum mă faci să îmi pierd capul…

Ahh… De fapt, chiar m-ai făcut să-mi pierd capul…

2 gânduri despre “Duminică

Lasă un comentariu